Hejdå Livet

Om någon försäkrade mig om att man inte bara försvinner efter döden så skulle jag ta mitt liv på sekunden...




Ännu en dålig dag på schemat

Livet är bra wierd väääldigt ofta.

Är det bara jag eller känner alla sig ensamma? Önskar jag hade nån att prata med just nu. Någon som visste precis vad jag ville höra för att bli lite gladare. =/

Ser inte fram emot denna dag.

Payback's a bitch - ändå är man alltid ensam

Länge sen jag skrev sist. Har väl inte varit så illa på länge att jag behövt skriva.

Idag känns det som att jag förlorade allt. Mitt senaste ex och jag sa upp kontakten helt, vi var tillsammans i över 2 år och gjorde slut för nån månad sen. Sen förlora jag min allra bästa vän. Samt killen som jag börjat träffa.

3 flugor i en smäll. Plus att jag ligger i influensan. Tänker inte säga att det inte kan bli värre, för då hittar väl gud ett sätt att göra det värre.

Vet inte varför jag ens gick in för att skriva här. Har väl ingen annan att prata med eftersom jag precis förlora allt.

Alla suger. Inte ens nån som läser här =/ så vet fan inte varför jag skriver.

Varför är man alltid ensam? Spelar ingen roll vad man gör, man förlorar ändå! Jag kämpar och kämpar för att verkligen följa mitt hjärta men jag får bara skit efter skit. Och när jag väl får det jag vill ha så försvinner det lika snabbt. Man får vara lycklig i max en halv dag. Men jag kanske borde vara nöjd över det?

Har velat mellan dessa två killar länge nu, och så väljer jag och nu verkar han inte vilja ha mig. Fast jag är ändå glad att jag inte valde mitt ex, för han visa sig vara otroligt psyk nu. Wierd att man inte såg det under de senaste 2 åren. =/ Men så är väl människor.

Man kan inte lita på någon annan än sig själv. Ska göra upp en plan här i bloggen på hur jag ska överleva i denna SKIT värld och hur jag hämnas på de människor som förtjänar det.

Payback's a bitch.

RSS 2.0