Negativ / Positiv tanke

Om jag sitter och är lite smått depp. Kanske bara efter att ha sett en lite deprimerande film eller nån serie. Och sedan sätter på en lugn låt så blir allt genast ännu värre. Speciellt om låten handlar om att någon kille gjort illa en tjej. usch. Sånt gör en krossad. Speciellt i den stunden. Men det är ju så! Om man tänker på en negativ sak så kommer det ännu mer negativa saker in i huvudet. Man ältar allt. Tycker synd om sig själv och kommer på ännu mer deprimerade saker som gör att man till slut bara sitter och bölar och man minns till slut inte ens hur deppen börja.

Så jag försöker nu att tänka en positiv tanke så fort jag känner mig lite depp. Typ familj, vänner, katten, mitt hem, solen, en bra film med lyckligt slut. Såna saker som gör att jag börjar bli lite gladare. Sen krävs det väl lite mer än så för att få bort det helt. Men det hjälper mot flodvågar av negativa tankar.

Det bästa tipset är ju att sätta på en glad låt. Eller rättare sagt en fartfylld låt som får dig att vilja röra på dig. Dansa och vara glad.

Till och med jag går på tipsen nu, haha. Borde ta och följa dom själv.


Secret

Detta blir nästan som en hemlighet mot världen, min värld. Lite konstigt. Är van att alltid prata med folk runt omkring. Även fast jag märker hur dom kollar på mig, ser ner på mig. Även fast dom inte säger nått så känner man det nästan. Folk har nog med egna problem för att behöva ta itu med någon som är störd som jag är. Psykiskt instabil skulle man nästan kunna säga. Fast ändå inte. Jag tycker nog det. Men eftersom det inte syns på mig så kanske det inte räknas haha. Ne ni. Jag vet inte vilken kategori jag passar in i.

Livet ska ju göra en starkare och starkare för varje dag. Varför känner man sig då svagare? För ju längre man lever desto mer problem får man. Eller är det bara jag?

Jag mår iallafall väldigt dåligt psykiskt. Och jag kan inte förklara varför genom några rader. För jag tror knappt jag vet varför. Jag gillar helt enkelt inte livet. Men jag avskyr döden mer. Så det får bli att leva..

Ensam men stark

Tänker här skriva ur mig allting jag inte vågar prata med andra om. Låter kanske sjukt. Men ibland behöver man prata om saker men ibland orkar inte människorna omkring en lyssna. Eller så har dom nog med egna problem för att förtjäna ännu mer.

Sååå jag bloggar anonymt här men folk kan ändå läsa. Så läs på och kommentera om ni vill. Bara kul att höra andras åsiket om saker.

Hoppas att detta hjälper mig att må bättre och kanske även andra på vägen..

RSS 2.0